• Αρχική
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ραδιοφωνικές Υπηρεσίες

Η φαντασία... Η μουσική επένδυση… Tο χιούμορ... H έξυπνη ατάκα... Η φωνή μιλάει από μόνη της… Όλα παίζουν ΕΔΩ !!!

YourNetRadio

YourNetRadio

Το YourNetRadio είναι μία μουσική υπηρεσία, χωρίς διαφημίσεις και ομιλίες παραγωγών, με συνεχή ανανέωση μουσικής και ροή προγράμματος σχεδιασμένη ειδικά για τις ανάγκες και το ωράριο του χώρου σας. Εάν είστε κάτοχος cafe, bar, restaurant, hotel, κατάστημα ένδυσης και υπόδησης, τότε το YourNetRadio είναι απαραίτητο εργαλείο για την επιχείρηση σας. Μάθετε αναλυτικά τις δυνατότητες του YourNetRadio και δοκιμάστε το δωρεάν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ραδιοφωνικά Σποτ

Ραδιοφωνικά Σποτ

Ποιο ραδιοφωνικό μήνυμα θεωρείται επιτυχημένο; Αυτό που σε μερικά δευτερόλεπτα θα ενημερώσει τον ακροατή χωρίς να γίνει κουραστικό. Αυτό που θα αναμείξει το χιούμορ, την έξυπνη ατάκα με πληροφορία, την ουσία και χρηστική οδηγία. Που θα κερδίσει τον πελάτη και θα τον φέρει με θετική διάθεση.
Παραγωγή Voice Mail

Παραγωγή Voice Mail

Το μήνυμα στον τηλεφωνητή αποτελεί σήμερα την κορωνίδα υποδοχής του πελάτη. Κάθε επιχείρηση οφείλει να δέχεται τον παλιό ή νέο της συνεργάτη με ένα επαγγελματικό, ζεστό αλλά και φιλικό καλωσόρισμα.
Ντοκιμαντέρ/Εκφωνήσεις Κειμένων

Ντοκιμαντέρ/Εκφωνήσεις Κειμένων

Η εμπειρία των εκφωνητών είναι πίσω από τα μικρόφωνα. Η γνώση στις αποδόσεις σποτ ύφος και χρωματισμό.
Μουσική Διαφημίσεων

Μουσική Διαφημίσεων

Η διαφήμιση επιδιώκει να τραβήξει την προσοχή των καταναλωτών σε κάποια συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες. Για να επιτύχει τους σκοπούς της και χρησιμοποιώντας τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εκμεταλλεύεται σε μεγάλο βαθμό τη δύναμη που ασκεί η μουσική στον άνθρωπο.