Μοντάζ

Το μοντάζ είναι η διαδικασία μέσω της οποίας επιλέγετε το κατάλληλο υλικό από βίντεο και εικόνες, ώστε να τα οργανώσετε σε μία δομή και σε μία σειρά, ώστε να τα συνενώσετε όλα μαζί για την παραγωγή του τελικού προϊόντος. Tο μοντάζ είναι φυσικά κάτι περισσότερο από το να βάζει κανείς όλα τα πλάνα σε μία σειρά ώστε να περικόπτει τα περιττά πλάνα.

Κατηγορίες Μοντάζ

Μοντάζ γάμου
Μοντάζ βάπτισης
Μοντάζ παντός τύπου

Μοντάζ γάμου

Είστε βιντεολήπτης γάμων και δεν έχετε χρόνο για το μοντάζ ή δεν βγάζετε το επιθυμητό αποτέλεσμα ? Αναλαμβάνουμε το μοντάζ του γάμου με εγγυημένα επαγγελματικά αποτελέσματα. Δείτε τις λήψεις σας να αλλάζουν ακριβώς πάνω στον ρυθμό και τα χρώματα να ζωντανεύουν. Το μοντάζ γίνεται σε επαγγελματικές οθόνες και ηχεία από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό για το τέλειο αποτέλεσμα. Για το τέλειο αποτέλεσμα δεν φτάνει να είσαι μόνο καλός κάμεραμαν και σκηνοθέτης, το μοντάζ είναι η τελευταία πινελιά στο γενικό σύνολο.

 

Μοντάζ βάπτισης

Είστε βιντεολήπτης βαπτίσεων και δεν έχετε χρόνο για το μοντάζ ή δεν βγάζετε το επιθυμητό αποτέλεσμα ? Αναλαμβάνουμε το μοντάζ της βάπτισης με εγγυημένα επαγγελματικά αποτελέσματα. Δείτε τις λήψεις σας να αλλάζουν ακριβώς πάνω στον ρυθμό και τα χρώματα να ζωντανεύουν. Το μοντάζ γίνεται σε επαγγελματικές οθόνες και ηχεία από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό για το τέλειο αποτέλεσμα. Για το τέλειο αποτέλεσμα δεν φτάνει να είσαι μόνο καλός κάμεραμαν και σκηνοθέτης, το μοντάζ είναι η τελευταία πινελιά στο γενικό σύνολο.

 

 

Μοντάζ παντός τύπου

Αναλαμβάνουμε το μοντάζ κάθε τύπου βίντεο και φέρνουμε το τελικό αποτέλεσμα στα μάτια σας με τον καλύτερο τρόπο. Για το τέλειο αποτέλεσμα δεν φτάνει να είσαι μόνο καλός κάμεραμαν και σκηνοθέτης, το μοντάζ είναι η τελευταία πινελιά στο γενικό σύνολο.