• Αρχική
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Στην AlphaMedia έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη παρουσία στον κόσμο του διαδικτύου. Καταχώρηση domain names, αξιόπιστο και ασφαλές Web Hosting σε ελληνικό datacenter για μέγιστη βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης, κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων (CMS- Joomla, Wordpress), ηλεκτρονικά καταστήματα (Eshops- OpenCart, Virtuemart) και πρακτικές προώθησης στις μηχανές αναζήτησης (SEO) και στα κοινωνικά δίκτυα (Social Media).

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Οι δυναμικές ιστοσελίδες σας δίνουν την δυνατότητα να προσθέτετε, να αφαιρείτε και να αλλάζετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Φτιάξτε το δικό σας blog μαζί με την επίσημη ιστοσελίδα της επιχείρισης σας. Δώστε επαγγελματικό χαρακτήρα στην επιχείρηση σας. Τα μάτια του πελάτη βλέπουν διαφορετικά τα καταστήματα που έχουν την επίσημη ιστοσελίδα τους. Κάντε εύκολα τους υποψήφιους πελάτες, πελάτες σας.
ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Δώστε επαγγελματικό χαρακτήρα στην επιχείρηση σας. Τα μάτια του πελάτη βλέπουν διαφορετικά τα καταστήματα που έχουν την επίσημη ιστοσελίδα τους. Κάντε εύκολα τους υποψήφιους πελάτες, πελάτες σας.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ & ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ & ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ

Αυξήστε τους πελάτες σας και κατ επέκταση τον τζίρο και τα κέρδη σας. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν περιορίζει τις πωλήσεις σας μόνο στην πόλη μου εδρεύει η επιχείρηση σας. Πουλήστε ευκολότερα και σε μεγαλύτερη ποσότητα τα προϊόντα σας με μεγαλύτερο κέρδος.
WEB RADIO

WEB RADIO

Βασιζόμαστε στις τελευταίες τεχνολογίες προγραμματισμού και στις πιο μοντέρνες γραφιστικές μακέτες και σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να ξεχωρίσετε απο τους ανταγωνιστές σας. Κατασκευάστε τη δική σας επαγγελματική δυναμική ραδιοφωνική ιστοσελίδα.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ

-Νέα Δυναμική Ιστοσελίδα με τα στοιχεία της επιχείρησής σας. -Καλύπτει τις απαιτήσεις του νόμου υπ΄αριθ. 4072 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012 άρθρο 232 περί του περιορισμού υποχρεώσεων Α.Ε. και Ε.Π.Ε. για δημοσίευση πράξεων και στοιχείων. -Άμεση εξυπηρέτηση. Ολοκλήρωση διαδικασίας μέσα σε 24 ώρες. -Εύκολη διαδικασία. Το μόνο που κάνετε είναι να μας αποστείλετε τον ισολογισμό και τα στοιχεία της επιχείρησής σας.