• Αρχική
  • Blog
  • Η Τέχνη της Ανάπτυξης Περιεχομένου

Η Τέχνη της Ανάπτυξης Περιεχομένου

Ανεξάρτητα από το είδος της τακτικής μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί κάθε επιχείρηση, πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι η ανάπτυξη περιεχομένου δεν είναι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του marketing, δεν είναι δηλαδή κάτι ξεχωριστό, αλλά ένα βασικό του κομμάτι. 

Ο έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεων που χαρακτηρίζει την ψηφιακή μας εποχή, κάνει μεγαλύτερη την ανάγκη για επιλογή της σωστής στρατηγικής marketing η οποία όμως είναι αδύνατο να στεφθεί με επιτυχία αν δεν υπάρξει ανάπτυξη περιεχομένου.
Η ανάπτυξη περιεχόμενου τα τελευταία χρόνια γινόταν χωρίς ιδιαίτερη προσέγγιση, έτσι έχουμε ιστοσελίδες επιχειρήσεων με τα ίδια κείμενα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να επιβιώσει στην επιθετική ψηφιακή εποχή, όπου υπάρχουν τόσα site μοντέρνα, με τέλεια εμφάνιση, νέο και φρέσκο περιεχόμενο που θα κάνουν σκόνη το δικό σου. Σ' ένα εντελώς νέο σενάριο, που πρέπει να ακολουθήσεις, η τέχνη της ανάπτυξης περιεχομένου μπορεί να βελτιώσει οποιαδήποτε στρατηγική μάρκετινγκ κι αν αποφασίσεις να ακολουθήσεις.
Από τη στιγμή που η ανάπτυξη περιεχομένου σχετίζεται με την παροχή πληροφοριών, εκμεταλλεύσου την για να κάνεις τους πελάτες σου, παλιούς και νέους, όχι μόνο να αγοράσουν, αλλά και να χαίρονται με αυτό που αγοράζουν, μπορείς να τους δώσεις χρήσιμες, έξυπνες και πολύτιμες πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα με την αγορά του προϊόντος αλλά με τα οφέλη και τη χρήση του.
Με την ανάπτυξη περιεχομένου, θα δεις τις πωλήσεις σου να ανεβαίνουν χωρίς να χρησιμοποιήσεις τη λέξη "Αγοράστε!".
 
Γράφει η Κατερίνα Παπαθανασίου.

 

Facebook: Νέες διαγραφές σελίδων για πολιτικοποιημένο περιεχόμενο

Το Facebook υποστήριξε ότι εντόπισε και αφαίρεσε πάνω από 80 σελίδες, ομάδες και λογαριασμούς...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι να μην κάνεις στα Social Media

Είναι γνωστό πως τα  Social Media είναι ένα ισχυρό εργαλείο που οι επιχειρήσεις μπορούν να...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το περιεχόμενο που πρέπει να έχει κάθε ιστοσελίδα τοπικής επιχείρησης

Tο περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς! Κανένας υποψήφιος αγοραστής δεν επισκέπτεται ένα website τοπικής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ