• ΜΟΔΑ

  Η φωτογραφία είναι ένα είδος τέχνης. Είναι ένας τρόπος έκφρασης και αποτύπωσης μίας στιγμής κι αυτό υπάρχει στον χώρο της μόδας με τον πιο έντονο ρυθμό.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

  Καλύπτουμε κάθε είδους εκδήλωση με επαγγελματικά αποτελέσματα φωτισμού και εικόνας. Κρατείστε αναμνήσεις και δώστε στον κόσμο που έλειπε κίνητρο να δηλώσει παρόν στην επόμενη εκδήλωσή σας.

 • ΠΡΟΙΟΝΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

  Η φωτογραφία είναι το Α και Ω όταν μιλάμε για την ανάδειξη των προϊόντων σας. Η φωτογράφιση γίνεται μέσα σε ειδικά κουτιά με τον κατάλληλο φωτισμό, επαγγελματικούς φακούς και φωτογραφικές μηχανές.

 • ΒΑΠΤΙΣΗ

  Χαρίστε του την καλύτερη ανάμνηση με επαγγελματικό αποτέλεσμα σε εικόνα και χρώματα. Αιχμαλωτίστε την στιγμή που το μωρό σας δέχεται τη σημαντικότερη ευλογία στην ζωή του.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 • ΓΑΜΟΣ

  Εμπιστευτείτε την σημαντική αυτή στιγμή της ζωής σας σε ειδικούς ανθρώπους με άρτια εκπαίδευση πάνω στην φωτογραφία και λήψη της ψηφιακής εικόνας.

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

AlphaMediaLab

Οι Δουλειές Μας

Η ευέλικτη εξυπηρέτηση και η προσωπική σχέση με το πελατολόγιό μας είναι οι βασικοί άξονες της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Έτσι, κάθε πελάτης απολαμβάνει εξειδικευμένες υπηρεσίες στα «μέτρα» του.

AlphaMedia
Όταν η τέχνη συναντά την δημιουργικότητα

Η AlphaMedia είναι μία καθιερωμένη διαφημιστική εταιρεία, με χρόνια επιτυχημένης πορείας στο ενεργητικό της. Η ευέλικτη εξυπηρέτηση και η προσωπική σχέση με το πελατολόγιό μας είναι οι βασικοί άξονες της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Έτσι, κάθε πελάτης απολαμβάνει εξειδικευμένες υπηρεσίες στα «μέτρα» του.

 

"φρεσκα" νέα απο το Blog μας

Τι να μην κάνεις στα Social Media

Είναι γνωστό πως τα  Social Media είναι ένα ισχυρό εργαλείο που οι επιχειρήσεις μπορούν να...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το περιεχόμενο που πρέπει να έχει κάθε ιστοσελίδα τοπικής επιχείρησης

Tο περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς! Κανένας υποψήφιος αγοραστής δεν επισκέπτεται ένα website τοπικής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η “συνταγή” για επιτυχημένες διαφημίσεις στο Facebook

Πώς μπορείς να δημιουργήσεις επιτυχημένες διαφημίσεις στο Facebook; Τι είναι αυτό που θα τραβήξει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ